Marsel Metal Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

Marsel Metal Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaylı E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Pendik 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Marsel Metal Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Hakkında

Marsel Metal Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Kaynakçı kategorisinde hizmet vermektedir.

MAKİNA ÖZELLİKLERİ :

Ø16 ile Ø220 boru maksimum 8mm kalınlık kesim

15x15 ile 170x170 kutu profil maksimum 8mm kalınlık kesim yapabilen boru profil lazer makinesine sahibiz.

HAKKIMIZDA

Müşterilerimiz için tecrübelerimize dayanarak en faydalı yaklaşımımız ; daha az tedarikçi, gelişmiş kontrol, daha hızlı teslimat ve daha fazla karlılık sağlamak. MARSEL Metal , üretim ve lojistik güvence optimizasyonuna kadar her şeyi içeren bir sistem Satıcısı olarak genel sorumluluk alır.

MARSEL METAL

Makine yeteneğine hakim oluşumuzun vermiş olduğu deneyim ile Profilleri testere ile kesmek, delik delme operasyonuna göndermek, koltuk ambarlarına teslim süresi, ardından delik çapak alma operasyonuna göndermek gibi ara operasyonlardan kurtulmanızı sağlayıp toplam maliyette sizlere kazanç ve katma değer sağlıyoruz. Ürününüzün tamamını gizlilik anlaşması doğrultusunda inceleyelim ve geliştirelim. Piyasaya yeni bir dinamik katmak için varlığımızı devam ettirmek istiyoruz.