KOCASİNAN GAYRİMENKUL KAYSERİ

KOCASİNAN GAYRİMENKUL KAYSERİ

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2015 Üyelik: Temmuz 2021 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Kayseri / Melikgazi 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

KOCASİNAN GAYRİMENKUL KAYSERİ Hakkında

KOCASİNAN GAYRİMENKUL KAYSERİ Emlak Danışmanı kategorisinde hizmet vermektedir.

Kayseri ilinde gayrimenkullerinizin değerlemesi ücretsiz yapılır raporlanır ve size teslim edilir . Lakin ; bu değer üzerinden satışını yaparız diyerek sizin konut sektörüne hakim olmanızı beklemeyiz afaki bir rakam talep ediyorsanız tamam satarız diyerek , sizin aylarca boşa kürek çektirmektense ve size zaman kaybettirmek yerine en doğru fiyatı size sebebleri ile anlatırız ve danışmanlıgınızı yaparız eğer sizinde talep ettiğiniz fiyat gerçek makul bir fiyat ise o zaman evinizi pazarlama sorumluluğunuzu üzerimize alır ve tanıtım pazarlama faaliyetlerine tüm gücümüz ile yoğunlaşırız. Bu işlem kesinlikle evinizi düşük degerde satılması anlamına gelmez bilakis gerçek degerini söyleyerek zaman ve para kaybetmenize engel oluruz.

Sadece firmamıza has bir uygulama olan bölgeye has referans mektubu çalışması ile konutun bulunduğu lokasyonda ki hastane, okul,vb kamu kurumlarına giderek konutunuzun bilgileri ve görselleri olan tanıtım dosyaları bırakılarak aktif pazarlama yapılır.Bir konutun pazarlaması ORTALAMA 5 İLE 60 gün arası sürmektedir ve 20 adet farklı aktif pazarlama enstrümanı kullanmaktayız. İşimizi severek ciddiyetle profesyonel olarak yapmaktayız .

KAYSERİ VE CİVARINDA KONUT- ARSA-TARLA - İŞYERİ KISACA

HER TÜRLÜ GAYRİMENKULUN ALIM SATIM VE TAPU DEVİR İŞLEMLERİNİ UZMAN KADROMUZLA GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ . DAİRE ALMAK İSTİYORSANIZ YADA MEVCUT DAİRENİZİ SATMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİN ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİMİZDEN FAYDALANIN.

FİRMAMIZIN 5.SEVİYE SORUMLU EMLAK DANIŞMANI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ VARDIR.

TAŞINMAZ TİCARETİ YETKİ BELGEMİZ MEVCUTTUR.

UZMAN KADROMUZLA ; GAYRİMENKUL TİCARETİNE AİT NE VARSA SİZ DEGERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEKTEYİZ.

TAŞINMAZ TİCARETİ YETKİ BELGEMİZ MEVCUTTUR.

UZMAN KADROMUZLA ; GAYRİMENKUL TİCARETİNE AİT NE VARSA SİZ DEGERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEKTEYİZ.