Mutlu An Fotoğrafçısı

Mutlu An Fotoğrafçısı

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2013 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Balıkesir / Bandırma 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Mutlu An Fotoğrafçısı Hakkında

Mutlu An Fotoğrafçısı Dış Çekim Fotoğraf , Düğün Fotoğrafçısı , Düğün Organizasyonu , Düğün Salonu , Evlilik Teklifi Organizasyonu , Kına Organizasyonu ve Nişan Organizasyonu kategorilerinde hizmet vermektedir.

Mutlu An Fotoğrafçısı kimdir ?

2013 Yılından bu yana Bandırma ve çevresinde, çiftlerimizin en mutlu anlarını ölümsüzleştirmek adına hizmet vermekteyiz. Düğün fotoğrafçılığının yanı sıra çocuk çekimleri, araç çekimleri, ürün çekimleri ve firma tanıtım filmleri de gerçekleştirmekteyiz. Mutlu An Fotoğrafçısı'nın temel mottosu 'hissetmektir'. Çiftlerle arasındaki ilişkiyi doğru tanımlayan, işini şansa bırakmayan, deneyimli fotoğrafçı kadrosuyla butik işler üreten bir markadır.

Diğer hizmet odağımız; Düğün hikayesi nedir ?

Düğün hikayesi, düğün gününüzün sabahından o gecenin bitimine kadar olan süreyi kapsayan, klasikleşmiş düğün videoculuğuna karşı, daha öyküsel ve sinematik görüntüler almayı amaçlayan bir filmdir. Bu filmin içinde kurgusal unsurlar da olabildiği gibi bizden daha çok istenen düğün hazırlığının belgesel niteliğinde çekilmesidir. Yani gelin ve damadın gözlerini açtığı düğün sabahından akşamına kadar çekilen eğlenceli, duygusal, yıllar sonra bile izlediğinizde duygulanacağınız bir kısa filmdir. Kuafördeki hazırlıklarınızla başlar, çevrenizde olup biten her şeyi çeker. Daha sonra belirlenen bir dış mekanda çekimler yapılır ve dilerseniz düğündeki eğlenceli dakikalarınız da filme alındıktan sonra ekibimiz tarafından kurgulanır, görüntüler seçtiğiniz müziğin ritmine göre düzenlenir, renkleri sinema salonlarındaki gibi ayarlanır. En sonunda da benzeri olmayan bu film size teslim edilir.