Bora ÜNSAL

Bora ÜNSAL

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2015 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Kadıköy 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Bora ÜNSAL Hakkında

Bora ÜNSAL Düğün Organizasyonu kategorisinde hizmet vermektedir.

Merhaba,

Ben Türkiye nin ilk profesyonel

Türk Patent Enstitüsü Marka Tescilli

Tiyatral Nikah Sanatçısıyım.

2016 yılı yaz sezonunda başladığımız tiyatral nikah olayına geçen zaman zarfında bir çok yenilikler ekleyerek farklı bir boyuta taşıdık.

İlk olarak marka olmak adına marka tescili alarak bu alanda kendimizi kanıtlamış bulunmaktayız.

Büyük bir haber ajansının yaptığı röportaj sonrası bu alanda talepler artmıştır. Ve artan talepler doğrultusunda yaptığımız işte olumlu yorumlar aldık.

Öncelikle Türkiye ‘nin her ilinde hizmet vermekteyiz. Tiyatral nikah olayı saat sıkıntısı olmadan çiftlerimizi stres olmamaları adına, sizler işletmenizde nikah memuru beklemeden rahatlıkla organizasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Kendime has üslubum ve esprilerimle dolu dolu çiftlerime bu en güzel anlarını yaşatmaktayım. Türkiye nin bir çok şehrinden davet almaktayım, bu yüzden hangi şehirde olduğunuzun önemi yoktur beni rahatlıkla arayabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: TEKLİF İSTEYEN TÜM ÇİFTLERİMİZE SADECE SİSTEMDE TELEFON NUMARISI OLANLARA DÖNÜŞ YAPILACAKTIR. NUMARASI OLMAYAN TEKLİF İSTEKLERİ MALESEF CİDDİYE ALINMAYACAKTIR. MALUM İŞİMİZ YAZILI DEĞİL KARŞILIKLI GÖRÜŞME İLE DETAYLANDIRILARAK YAPILAN BİR İŞ TÜRÜDÜR, BU YÜZDEN YÜZ YÜZE GÖRÜŞEMESEKTE MUTLAKA ÖNCE TELEFON İLE GÖRÜŞÜLEREK TEKLİF VERİLİR. LÜTFEN TEKLİF İSTERKEN TELEFON İLE GÖRÜŞMEYE İZİN VERİLECEK ŞEKİLDE PROFİLİNİZİ AYARLAYINIZ.

Saygılarımla..

Bora ÜNSAL

Tiyatral Nikah Sanatçısı