Kerem Çelik

Kerem Çelik

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2010 Üyelik: Haziran 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Beşiktaş 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Kerem Çelik Hakkında

Kerem Çelik Dış Cephe Boyama , Duvar Boyama , Duvar Kağıdı , Ev Boyama , Gergi Tavan , Kartonpiyer ve Alçı ve Stropiyer Asma Tavan kategorilerinde hizmet vermektedir.

10 yıldan fazla süredir bu hizmetleri yapıyoruz. Alçı, Boya, Mantolama ve Seramik tabii istenirse başka kalemler de yapılabilir. Metrekare fiyatı ve malzemeli - malzemesiz diye ikiye ayırıyoruz. İstanbul ve civarına hizmet sunuyoruz. Kesinlikle fazlasıyla itina ile ince işçilik yapılır ve şuana kadar her müşterimizin memnun kaldığını ve bizi tavsiye ettiğini açıklıkla söyleyebiliriz. Hizmetimizin arkasındayız, ücretsiz Keşif ve Metraj hesabı yapılır. Malzeme kalitesine göre fiyat çıkarılır. Her türlü inşaat işinde veya inşaat aksiliklerinde müşterimizin yanındayız.