Adem Sarikan

Adem Sarikan

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Kasım 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Beylikdüzü 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Adem Sarikan Hakkında

Adem Sarikan Dış Cephe Boyama , Duvar Boyama , Duvar Kağıdı , Ev Boyama , Gergi Tavan , Kartonpiyer ve Alçı ve Stropiyer Asma Tavan kategorilerinde hizmet vermektedir.

İstanbul boyaci boyabadanatadilat.com

Alçı Boya Badanacı Ustası olarak sektörde uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Firmamız sektörde güvenli ve garantili hizmet vermeyi başarmıştır. Yaptğımız tüm işlerde önce müşteri memnuniyeti gözetilmektedir. İşini yaptığımız tüm müşterilerimizi memnun etmeyi başardık. Onların mutlu olması bizim işmize bakış açımızı ve işimize olan güvenimizi körüklemektedir. Firmamız iş kalitesinin yanı sıra sektörde göstermiş olduğu performans ve müşteri ilişkileri konusunda oldukça titiz davranmaktadır. İlişkilerinde vermiş olduğu söz ve teyitleri daima yerine getiren firmamız yüzlerece memnun müşteriye ulaşmayı başarmıştır. En Çok Beğeni Aldığımız İşleri Aşağıdaki Gibi Sıralayabiliriz: Boya, Dekor, Ev Dekorasyonu, Alçıpan TV ünite, Asma Tavan, Boya"