AHMET EZ.

AHMET EZ.

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2012 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Bursa / Mudanya 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

AHMET EZ. Hakkında

AHMET EZ. Broşür Katalog Tasarımı , Grafik Tasarım , Influencer Marketing , Kurumsal Kimlik & Kartvizit , Logo Tasarımı , Reklam & Banner Tasarımı , Reklam Yönetimi , Seo Uzmanı ve Sosyal Medya Yönetimi kategorilerinde hizmet vermektedir.

Grafik Tasarım & E-Markeeting Developer

Firma, kurum ve kuruluşların, Dijital ortam, Sosyal Medya ve basılı mecralar için,

Kurumsal Kimlik, indoor-outdoor reklam ve tüm görsel iletişim tasarımları konusunda hizmet veriyoruz.

İş modelinizin, modern iletişim teknolojisi tekniklerini kullanarak, Dijital ortamda pazarınızı oluşturma sürecinizde, ihtiyacınız olan her noktada yanınızdayız.

Mevcut iş sürecinizin, hedef kitlenizde yer alan, yeni ve uzaktaki müşterilere ulaşması, müşteri ve satış portföyünüzün gelişmesi için stratejiler geliştiriyoruz.

Kurumsal Kimlik Çalışmaları ile başlayan destek sürecimiz, Ürün veya hizmetlerinizin,

Profesyonel çekimi, Dekupe, Montaj ve Görsel iletişim Tasarımları ile dijital ortamda pazarlamaya hazır hale gelmesi ile devam etmektedir.

Sosyal Medya ve çeşitli E-ticaret Platformlarında sizin için oluşturacağımız, size ait pazar alanlarında, iş modelinizin pazarlama sürecini başlatıyoruz.

Dijital reklam ve Kampanya Setleri ile ürünlerinizin hedef kitleye ulaşmasını sağlıyor, SEO altyapısı ile bunu profesyonel şekilde destekliyoruz.

Firmanın Kendi özgün Web Site tasarımını, host ve domain ihtiyaçlarını karşılıyor, Server desteği ile teknoloji altyapınızı güçlendiriyoruz.

Dijital ortamda ve tüm Görsel İletişim mecralarında, Reklamlarınızı tasarlıyor, hedef kitlenizdeki herkese ulaşabilmenize yardımcı oluyoruz.

Marka değerinizi ve iş verimliliğini artıran çözüm ortağınız oluyoruz.

İŞ DENEYİMLERİ;

2008 - (Halen Freelancer) CEYNİ ORGANİZASYON & MENAJERLİK

Organizasyon firmasının almış olduğu, Konser, Tiyatro, Festival, parti, özel gün/gece, toplantı, ve düğün etkinliklerine,

sosyal medya, indoor-outdoor, basılı reklam, Görsel iletişim tasarım çalışmaları için;

Afiş, bilboard, el ilanı, insert, gazete, dergi gibi mecralara grafik tasarım hizmeti vermek, tanıtıcı video, intro, slayt, sunum, konusunda çözüm ortağı olmak, sanat danışmanlığı hizmeti vermek, görsel basılı ve dijital ortama reklam, program akışı vb. tüm ihtiyaçlarını gidermek adına, teknoloji/tasarım alanında freelancer olarak 2008'den beri firma ile çalışmaktayım.

Yaptığım çalışmaların arasında ;

Hande YENER, Demet AKALIN, Alexandra STAN, Ece SEÇKİN, İlyas YALÇINTAŞ, Ebru POLAT, Erdem KINAY, Volga TAMÖZ, Ersan ER, Emre KAYA, Tuğba YURT, Coşkun SABAH, Hüseyin KARADAYI, Tuğba ALTINTOP, Rita MAHRANİ, Ali GÜVEN, Tayfun, Mehmet ÇEVİK, Safa ZAKİR gibi sanatçılar,

Montania Otel, Ramada otel, Holiday inn ve Divan otel, Fink, Tosca İtaliana, Bumblebee Bistro gibi firmalar da yer almaktadır.

2011-2014 - MUDANYA BELEDİYESİ

Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - Grafik Tasarım Departmanında Sorumlu olarak,

Belediye sınırları içerisinde kalan, kamu daireleri, okullar ,spor kulupleri ve çeşitli derneklerin reklam duyuru gibi ihtiyaçlarına sanat danışmanlığı ve grafik tasarım konusunda çözüm sağlamak, Billboard, gazete,davetiye, afiş ,el ilanı,dergi ve tabela gibi mecraların tasarım ve üretim aşamasını koordine etmek. Belediyenin tüm haber, festival, etkinlik ve çalışmalarının reklamlarını tasarlamak, koordine etmek.

2018-2019 MÜTAREKE GAZETESİ

8-12 sayfalık Yerel gazetenin tüm sayflarının tasarımı, gazeteye gelen firma reklamlarının tasarımları ile basıma hazır hale gelme sürecinin tamamı

Ayrıca 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde;

Dr. Ahmet Murat ÜNAL (Cumhur ittifakı Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı)

Seçim süreci boyunca Tüm Görsel İletişim Tasarımlarının çalışmaları tarafımdan yapılmıştır.