UZMAN OTO CAM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

UZMAN OTO CAM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1978 Üyelik: Mayıs 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Etimesgut 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

UZMAN OTO CAM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Hakkında

UZMAN OTO CAM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Cam Kapı , Cam Tavan Pencere Sistemleri ve Lamine Cam kategorilerinde hizmet vermektedir.

ANKARA da ŞAŞMAZ ve ULUS ta olmak üzere 2 şubesi ile OTO CAM da hizmet veren şirketimizde

kaliteli ürünler en uygun fiyatlar ile sunulmaktadır.Orjinal marka LOGOLU camların satış ve montajı da itina ile yapılmaktadır.Pazar günleri ULUS şubemiz açıktır.Kaskolu araçların camları ÜCRETSİZ takılır.Sigortalının isteğine bağlı olarak MOBİL HİZMET ile de bulunduğu adreste değişimi yapılmaktadır.Otomatik cam kriko tamiri yapılmaktadır.Oto ayna çeşitler ile her marka aracın dikiz aynası bulunmaktadır,montajı kısa sürede yapılmaktadır.Rezistanslı arka camların tamiri yapılmaktadır.Ön cam ÇATLAK TAMİRİ yapmaktayız.İş makinası,traktör,kabin camları bulunmaktadır.Lamine camlar,özel ölçüye göre temperli camlar,cam lastiği,cam fitilleri,cam krikosu,cam sekmanı,özel cam bantı,oto cam silikonu,ayna yapıştırıcısı bulunmaktadır.